Gemeente Gemeente Zele

Adverteren op LED-schermen

Op de Markt en de Zandberg staan LED-schermen om onze inwoners zo goed mogelijk te informeren over wat er in Zele gebeurt en te beleven is. Dat kan gaan over evenementen en projecten van het gemeentebestuur, informatie over hinder op het openbaar terrein, noodsituaties ... Maar adverteren op onze schermen is bovendien ook mogelijk als vereniging en als handelaar.

Publiciteit vereniging

We plaatsen enkel activiteiten en berichten van onze Zeelse verenigingen. Dit is kosteloos en kan via onderstaand e-loket. Geef je gegevens in en zorg voor een bestand (jpg) van 450x240 pixels (of een veelvoud ervan). Plaats niet teveel tekst op jouw advertentie en zet de lettergrootte groot genoeg. Een volledige witte of rode achtergrond is af te raden omdat dit storend is voor de omgeving.

Het reglement is onderaan te raadplegen.

Publiciteit zelfstandige

Lokale handelaars die willen adverteren, nemen contact op met City Screens via:

Zorg op voorhand voor een bestand (jpg) van 450x240 pixels (of een veelvoud ervan). Plaats niet teveel tekst op jouw advertentie en zet de lettergrootte groot genoeg. Een volledige witte of rode achtergrond is af te raden omdat dit storend is voor de omgeving.

Het reglement is onderaan te raadplegen.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP