Gemeente Gemeente Zele

Zeelse Geschenkbon

Doe een Zeelse Geschenkbon cadeau!

Je kent het probleem heus wel: je bent uitgenodigd op een leuk feestje en je moet hopeloos op zoek naar het geschikte geschenk. Dit zorgt vaak voor de nodige stress. Het gemeentebestuur van Zele lanceerde daarom de Zeelse Geschenkbon: het ideale geschenk voor elke gelegenheid!

Wat is de Zeelse Geschenkbon?

De Zeelse Geschenkbon is niet enkel het perfecte cadeautje, je steunt bovendien de Zeelse middenstanders. De Zeelse Geschenkbon kan je spenderen bij de deelnemende Zeelse handelaars. Die herken je aan de etalagesticker aan de inkom van hun handelszaak. Download onderaan de volledige lijst met deelnemende handelaars. 

Hoe kan je de Zeelse Geschenkbon kopen?

Er is keuze tussen geschenkbonnen ter waarde van 10, 25 of 50 euro. Je kan de Zeelse Geschenkbon zowel online als bij een van de verdeelpunten aankopen.

Voor een online bestelling ga je naar http://geschenkbon.zele.be ('Koop hier uw geschenkbon als particulier'). Je kan de geschenkbon afhalen bij het Team Secretariaat in het gemeentehuis (Markt 50, gelijkvloers) na bevestiging via mail. Klik hiervoor bij je bestelling op 'afhalen aan balie'.
Opgelet: de optie 'Printathome' is geen keuzemogelijkheid voor de Zeelse Geschenkbon, klik die dan ook niet aan! 

De verschillende verdeelpunten, waar je rechtstreeks een geschenkbon kan verkrijgen, zijn: 

- Gemeentehuis, Markt 50
- Press Shop, Kouterstraat 98
- Dagbladhandel Buerms, Heikant 269
- Van Driessche – De Caluwe, Durmen 175

Hoe lang is de Zeelse Geschenkbon geldig?

De Zeelse Geschenkbon is één jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De aankoopdatum staat net zoals de geldwaarde op de Zeelse Geschenkbon gedrukt. De geschenkbonnen kunnen steeds gebruikt worden, ook tijdens de koopjesperiode. De Zeelse Geschenkbon kan slechts in één winkel uitgegeven worden, je kan de aankoop dus niet splitsen over verschillende winkels.

De Zeelse Geschenkbon als geschenk voor personeelsleden? 

Ben je nog op zoek naar een origineel geschenk voor je personeelsleden? Wil je hen plezieren met eindejaar, sinterklaas of een andere gelegenheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Doe je personeel een Zeelse Geschenkbon cadeau, gegarandeerd een schot in de roos! 

Bovendien is het schenken van de Zeelse Geschenkbon fiscaal aftrekbaar voor werkgevers. 
Als je een Zeelse Geschenkbon schenkt van maximaal 35 euro per werknemer, dan is die voor jou als werkgever 100 procent fiscaal aftrekbaar. Dit bedrag is niet belastbaar voor de werknemer.

Met de Zeelse Geschenkbon kan je personeel bij meer dan 80 Zeelse winkels terecht. Bovendien steun je zo je collega-ondernemers in Zele. Vraag tijdig het aantal geschenkbonnen aan via http://geschenkbon.zele.be/Coupon/Order. Betalen kan na de bestelling via overschrijving en je kan nadien eventueel ook een factuur ontvangen. De bonnen kunnen afgehaald worden bij Team Secretariaat, Markt 50. Aan de aankoop zijn geen administratiekosten verbonden en de verpakking is gratis. 

Wens je deel te nemen als handelaar of ondernemer?

Ben je een handelaar of ondernemer en wens je deel te nemen aan dit gratis initiatief? Registreer je dan als deelnemende handelaar via het inschrijvingsformulier. Je kan het ingevulde inschrijvingsformulier rechtstreeks bezorgen aan het Team Vrije Tijd & Beleving - Lokale Economie, of inscannen en doormailen naar economie@zele.be. Door je als deelnemende handelaar te registreren, verklaar je je ook akkoord met de deelnemingsvoorwaarden. Wens je graag meer informatie? Vraag ons dan naar de informatiebrochure.

Ondersteuning van de Zeelse handelaars

De Zeelse Geschenkbon is een initiatief van het gemeentebestuur Zele in samenwerking met de gemeentelijke werkgroep lokale economie en met ondersteuning van de Provincie Oost-Vlaanderen. Neem zeker ook eens een kijkje op http://www.9240.be, een initiatief van de Zeelse middenstanders.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP