Gemeente Gemeente Zele

9/07 Park Feesters

Vrijdag 9 juli | 19 u. - UITVERKOCHT!!

Met optredens van de winnaars van de nieuwe lichting The Haunted Youth en topartiest rapper TheColorGrey!

 • Pink Mantra, Zeelse lokale band opent de jeugdavond
  Pink Mantra’ is een zevenkoppige funk-rap-soul-puntjepuntje-militie opgetrokken uit Zeelse klei en Hamse wathetookis. De band kent een lange voorgeschiedenis van samen en ander spel (o.a. bij CanIrepeed), maar deze specifieke constellatie zag het levenslicht in 2017. Op een boerderij, in een stal, waar sindsdien voornamelijk nummers worden gebaard. Er werd hard gezocht en gewroet, vastberaden om de wereld te verblijden met positieve vibes en live energie. Teksten over je goed voelen, je slecht voelen en alles daartussenin worden gedrenkt in een kosmische groove die de luisteraar van de aarde tot ver voorbij de sterren leidt. Maar gewoon wat springen en het kot afbreken mag ook natuurlijk.

 • The Haunted Youth is de band rond Joachim Liebens (27) uit Hasselt en brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure. De songs – over twijfels, hoop, en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn – pakken uit met een grootse dreamy en internationale sound waar je als een blok voor valt. Live staan de songs en sound als een huis, en het dak gaat er gegarandeerd af zodra optreden weer is toegestaan!
  The Haunted Youth is there for you and is here to stay.

 • TheColorGrey, pseudoniem van Will Michiels (Antwerpen, 1994), is een Belgisch rapper, zanger en producer. In de zomer van 2016 tekende hij een contract bij Warner Music Belgium. In mei 2017 volgde het debuutalbum Rebelation.
  Een aantal van zijn nummers zijn "On & On", "Need to Know" en "You Got to Show Me". Dit laatste nummer reikte ook hoog in De Afrekening.
  In 2019 speelde de rapper op Pukkelpop.

 • Zijn 10e verjaardag als DJ viel vorig jaar in het Belgische regenwater, maar gelukkig zijn wij er om dat volledig goed te maken!
  Vol hitjes en vol goesting zakt Club JP af naar Park Feesters!

Locatie: Park Peeters

Reservatie: Reserveren is verplicht. Je kan jouw gratis ticket reserveren via onderstaande link.

Er zijn enkel zitplaatsen.

Er is de mogelijkheid om een ticket te bestellen voor:

 • 1 zitplaats (vooraan op een stoel zonder tafel)
 • 1 tafel (inclusief 4 stoelen) OPGELET: bij deze optie bestel je 1 ticket voor 4 personen!
  Gelieve zich aan te melden aan de toegangscontrole met je voltallige bubbel van 4.
  Graag geen tafel bestellen voor 1, 2 of 3 personen want dan ontneem je de kans aan andere bezoekers aanwezig te kunnen zijn.

Tickets: UITVERKOCHT!!!

GRATIS

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP