Gemeente Gemeente Zele

Zele zomert met terrasuitbreidingen

Gepubliceerd op  ma 22 jun 2020
De coronacrisis heeft onze vrijheid de voorbije weken ernstig beknot. Onze cafés en restaurants waren bij de grootste slachtoffers van de lockdown. Om onze inwoners en de horeca zoveel mogelijk zuurstof te geven, maken we alvast terrasuitbreidingen mogelijk. Geef zeker ook jouw suggesties mee!


Door deze uitbreidingen hebben uitbaters de kans het verminderde aantal zitplaatsen in hun zaak een stukje goed te maken buiten. Dat moet ons ook allemaal toelaten ten volle te genieten van elkaars gezelschap in een aangename omgeving.

Afsprakenkader met horeca

We beseffen zeer goed dat dit impact heeft op de woonomgeving. We maakten dan ook afspraken met de horeca-uitbaters over de organisatie van de terraszones.

Terraszone in jouw buurt

We geven je graag mee hoe de terraszone in jouw buurt er uitziet en welke verkeersmaatregelen daar van toepassing zijn:

Markt Billiartplein
Klusterken Volkshuis
Zandberg & Topaz TGV

Evaluatie

We willen jullie de kans geven om de afgelopen testperiode mee te evalueren en eventuele suggesties voor een betere organisatie aan ons over te maken. Vul daarom onderstaand e-loket in. Indien er op basis van de ingediende evaluatieformulieren wijzigingen aan het concept worden doorgevoerd, brengen we jou daarvan uiteraard op de hoogte.

Contact

zelezomert@zele.be

Overtredingen?

Overtredingen van deze afspraken of op de coronarichtlijnen? Bel 101.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP