Gemeente Gemeente Zele

Zele grootste Hotspot tijdens VOKA Open Bedrijvendag

Gepubliceerd op  vr 08 jul 2022
Op zondag 2 oktober van 10 tot 17 uur openen dertien Zeelse bedrijven hun deuren tijdens de VOKA Open Bedrijvendag. Daarmee is gemeente Zele mét voorsprong de grootste HOTSPOT van Vlaanderen.

Onder het motto ‘Samen Ondernemen, Samen Groeien, Samen Deuren openen’ slaan de Zeelse bedrijven de handen in elkaar op een eerste netwerkmoment om van zondag 2 oktober een geslaagde dag te maken.  De VOKA Open Bedrijvendag is de ideale kans om aan de hand van een rondleiding te kijken hoe het er bij de Zeelse bedrijven eraan toegaat.

De grote interesse bij de Zeelse bedrijven is een blijk van vitaliteit en Zeels ondernemerschap.De Zeelse bedrijven willen zich tonen en nieuwe werknemers aanwerven. Op die manier kunnen geïnteresseerden bedrijven in de eigen gemeente verkennen en een job dichtbij huis overwegen.

Inge Claerhout, directeur VOKA Open Bedrijvendag: “Samen de deuren openzwaaien op de eerste zondag van oktober zorgt voor een enorme boost. Deuren openen voor extra opportuniteiten, om ondernemerszin te prikkelen, voor de toekomstige werknemer, voor familie en vrienden van de huidige werknemer, want die verdienen een pluim!”

Op vraag van enkele Zeelse bedrijven neemt ook het gemeentebestuur van Zele voor het eerst actief deel aan het event en stelt het de Zeelse Zorgstraat met de campus van De Bron, De Vliet en de Zeelse campus van Sint-Blasius open voor het publiek. 

Alle deelnemende Zeelse bedrijven op een rijtje:  3Motion, Berry Global BPI Zele, Hydrauvision, De Rockers Logistics, Redsport Padel Belgium, JURI nv, Raemdonck Ramen, Sematex, Nebim Zele, Groep De Vlieger bv, Häfele Belgium, VACO en de Zeelse Zorgstraat (Centrum Woonzorg De Bron, Zorgnetwerk Trento – De Vliet en AZ Sint-Blasius Campus Zele).

Begin september verspreiden we een brochure via De Zelenaar waarin je een overzicht zal kunnen terugvinden van de deelnemende bedrijven en de activiteiten die ze organiseren. We nodigen ook alle Zelenaars uit om zo veel mogelijk met de fiets te komen. We voorzien een uitgestippelde fietsroute die je langs alle deelnemende bedrijven leidt.

Wil je meer weten over de deelnemende bedrijven? Neem dan een kijkje op de website: https://www.openbedrijvendag.be/bezoekers/zoeken?subject=Zele

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP