Gemeente Gemeente Zele

Zeelse handelaar tijdens corona

Gepubliceerd op  di 14 apr 2020


Vloerstickers en raamaffiches

Heb je nog geen vloerstickers ontvangen voor je zaak? Geef je gegevens door via het e-loket onderaan deze pagina en wij bezorgen je ze zo snel mogelijk. 

Op de raamaffiche kan je aanduiden hoeveel klanten er in je zaak tegelijk aanwezig kunnen zijn, zodat winkeliers hiermee rekening kunnen houden.

Vakantiekaarten

Op vakantie gaan zit er voor heel wat mensen niet meteen in, daarom promoten we onze handelszaken met vakantiekaarten op maat.

Bedoeling is dat jij je klanten vraagt een leuke aanbeveling/zomerwens op zo'n briefkaart neer te schrijven, samen met het adres van een familielid of vriend. Die kaart laat je dan bussen (of je bust ze zelf). Op die manier maak jij jouw klanten tot ambassadeur van jouw zaak. Je kan ook bevriende handelaars bij je klanten aanbevelen. ZO versterken jullie elkaar.

Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens in te geven in het e-loket en een typerende foto en tekstboodschap van je handelszaak te kiezen. 

Het gemeentebestuur geeft je 1000 kaarten cadeau. Wil je er meer? Dat kan! Ontdek alles via het e-loket onderaan.

Facebook

Maak je lid van de Facebookgroep '#9240winkelhiert'. Via dit kanaal wisselen we snel informatie en goede praktijken uit en promoten we samenwerkingsinitiatieven. Het gemeentebestuur kan hier ook communiceren over acties en gebeurtenissen op het openbaar domein.

Website 9240.be

De website www.9240.be kreeg de laatste weken een update. Alle Zeelse handelaars, ongeacht of je lid bent van 9240.be of UNIZO Zele, krijgt een eigen pagina. Ontbreken er gegevens van je handelszaak of heb je nog geen pagina? Stuur dan alle ontbrekende gegevens naar economie@zele.be, dan worden alle gegevens zo snel mogelijk aangepast.

Raamsticker 'Mondmasker verplicht'

Gemeente Zele voorziet voor alle Zeelse handelaars een raamsticker met opschrift 'Mondmasker verplicht'. De bedeling van de stickers start op 3 augustus. Heb je rond 7 augustus nog geen sticker ontvangen? Geef het dan door via onderstaand e-loket.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP