Gemeente Gemeente Zele

KLJ- Zele Centrum

KLJ Zele-Centrum

KLJ Zele Centrum is een megatoffe jeugdbeweging. Om de 2 weken organiseren we op zondagochtend activiteiten voor de -12 (van 6 tot 12 jaar) en de -16 (van 13 tot 16 jaar). Op vrijdagavond kunnen de +16'ers (16 jaar en ouder) zich ontspannen in ons lokaal. Onze vaste thuis is 't Ploegske van het Parochiaal Centrum (boven), Heilig Hartplein 12, 9240 Zele.

Zomerwerking

De zomer van KLJ bestaat niet enkel uit op kamp gaan, KLJ heeft in de zomer een heuse sportwerking. Deze sportwerking bestaat onder meer uit vendelen, wimpelen, dansen en atletiek. Tijdens de week oefenen we deze disciplines in om zondag ons beste beentje te kunnen voorzetten op de wekelijkse sportfeesten. ’s Ochtends nemen we deel aan de schiftingen in de verschillende disciplines voor de jury. In de namiddag volgen dan de demonstraties waarop ook ouders, grootouders en andere sympathisanten welkom zijn om hun kroost te bewonderen. En ’s avonds keren we allemaal moe maar voldaan samen terug naar huis. In de eerste plaats is op deze sportfeesten en tijdens deze sportwerking vooral veel plezier en amusement belangrijk. Wanneer je dit combineert met de factor competitie krijg je het speciale aan de KLJ-zomer.

 

PRAKTISCH


Voor wie?
Voor het wimpelen, dansen, touwtrekken en atletiek is iedereen vanaf 11 jaar (geboren in '05 of vroeger) welkom.
Starten met vendelen kan vanaf 12 jaar (geboren in '04 of vroeger).
Waar zijn we te vinden?
De wimpeloefeningen voor de meisjes starten vanaf 7 april op het koertje aan ons lokaal in het Parochiaal Centrum, H.Hartplein 12
Vanaf de laatste week van juni verhuizen we  dan naar onze vaste zomerstek, de Paardekop (zijstraat van de Keltenlaan) Daar vindt ook de uniformenverkoop plaats.
Wist je dat…
KLJ een speciaal zomerlidmaatschap heeft? Iedereen kan dus instappen voor de KLJ-zomer! Meer info hierover vind je op http://www.kljzele-centrum.be/zomer.html
 

Adres

Adres
Heilig Hartplein 12 9240 Zele
GSM
0488 25 26 16
Website
http://www.kljzele-centrum.be

Contact

Femke De Coninck
Adres
Veldekensstraat 82 9240 Zele
GSM
0488 98 55 68
e-mail
femke.de.coninck@hotmail.com
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP