Gemeente Gemeente Zele

Veegplan herfst

Gepubliceerd op  do 28 okt 2021
Onze centrumstraten, wijken en de industriezone worden geveegd tussen 3 en 24 november. Geparkeerde auto’s moeten op de veegdag naar een ander plekje verhuizen.

Wanneer vegen we in jouw straat?

Deze keer worden de centrumstraten, de wijken en de industriezone geveegd. In heel wat straten geldt er tijdens het vegen een parkeerverbod. Geparkeerde auto's zullen op de veegdag zelf even naar een ander plekje moeten verhuizen. Hiervoor zullen de parkeerverbodsborden twee dagen op voorhand geplaatst worden.
Bestuurders van voertuigen die het parkeerverbod negeren lopen het risico geverbaliseerd te worden.

Voor sommige wijken/straten wordt gebruik gemaakt van een parkeerverbod per zone, dit wel zeggen dat enkel borden worden geplaatst aan de invals- en uitvalswegen van de wijk/zone. Binnen deze afgebakende zones worden geen herhalingsborden geplaatst.

Let op: de parkeerverboden gelden vanaf 's morgensvroeg (5.30 u.).

Om te weten te komen of jouw straat wordt geveegd en of er een parkeerverbod van kracht is, klik hier.

Warme oproep

Groen geeft zuurstof aan onze straten en pleinen, maar we kiezen natuurlijk wel graag welk soort groen. Onze veegmachines nemen onkruid tijdelijk weg, maar kunnen niet overal bij. Help ons mee te onkruid bestrijden! Draag mee zorg voor het openbaar domein voor jouw woning en in jouw straat.

Meer info

052 45 98 44 | milieu@zele.be | karel.praet@zele.be

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP