Gemeente Gemeente Zele

Vaccinatiecentra zoeken helpende handen

Gepubliceerd op  di 19 jan 2021
Eerstelijnszone Dender zal vaccinatiecentra inrichten in Hamme en in Appels. Om dat te realiseren zijn heel wat medewerkers nodig.

 

Wil je graag meewerken in de vaccinatiecentra?
Registreer je via dit online kandidaatstellingsformulier.

 
Binnen Eerstelijnszone Dender, die de gemeenten Berlare, Zele, Hamme, Lebbeke, Buggenhout en Dendermonde verenigt, komen vaccinatiecentra in de sporthallen van Hamme en Appels. Aanvullend komt er ook een mobiele ploeg, die aan huis zal vaccineren. Om dat te realiseren zijn heel wat medewerkers nodig, zowel professionele zorgverleners als vrijwilligers.

Tientallen inwoners van onze Eerstelijnszone hebben zich de voorbije dagen spontaan gemeld. Hartverwarmend! Toch zoekt men nog een pak extra medewerkers om de planning rond te krijgen. Bij opstart wordt er gewerkt met 2 shiften van 6 uur per dag (7 u - 13.30 u en 14.30 u - 21 u) en dit 7 dagen op 7. Kandidaat-medewerkers kunnen aangeven wat voor hen haalbaar is.

Er zijn diverse functies in te vullen: steward, onthaalmedewerker, medische administratie, vaccinator, toezicht wachtruimte, voorbereiding vaccin, bemanning EHBO-post, mobiliteit van en naar vaccinatiecentrum, mobiele vaccinator (vaccinatie aan huis). Meer info over deze functies en de bijhorende voorwaarden vind je in het formulier. Voor sommige opdrachten zijn specifieke kwalificaties, opleidingen en vaardigheden nodig, voor andere veel minder. Meer informatie over verzekering, vergoeding, opleiding,… is momenteel niet beschikbaar. Zodra de overheid ons hierover informeert, communiceert ELZ dat aan alle kandidaten.

Wil je zich engageren voor deze ongeziene vaccinatiecampagne? Registreer je via dit online kandidaatstellingsformulier. ELZ neemt dan zelf contact op met jou. Heb je na het doornemen van het online kandidaatstellingsformulier nog vragen, dan kan je contact opnemen via info@elzdender.be.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP