Gemeente Gemeente Zele

Activiteiten en ontmoetingsmomenten

Activiteiten en workshops

In ROTZ kan je deelnemen aan verschillende activiteiten en workshops zoals babymassage, knuffelturnen, EHBO bij baby’s en kinderen, ... Er staan ook vaak verschillende infomomenten op de agenda. Ervaren sprekers komen dan vertellen over verschillende thema’s zoals kinderangsten, perfectionisme, meertalig opvoeden, ...

SPEELbabbelZ: spel- en ontmoetingsmoment

Tijdens "SPEELbabbelZ", het maandelijkse spel- en ontmoetingsmoment, slaan de (groot)ouders een babbeltje bij een heerlijke kop koffie terwijl de kinderen samen spelen. Je kan er jouw vragen en ervaringen delen met andere deelnemers en de gezinsondersteuners van ROTZ. Het spel- en ontmoetingsmoment staat open voor alle (groot)ouders van zowel pasgeboren baby’s, peuters en kleuters als grotere kinderen en gaat elke eerste woensdag van de maand door, van 10 tot 12 uur.

KLEUTERbabbelZ

Drie groepssessies voor ouders van schoolstarters.
Binnenkort meer info.

TAALbubbelZ

TaalbubbelZ, dat zijn leuke en ontspannende activiteiten voor kinderen en jongeren in de schoolvakanties of na de schooluren om de kennis van het Nederlands te versterken. Dit natuurlijk onder voorbehoud van verdere coronamaatregelen.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP