Gemeente Gemeente Zele

Terugkerend: SpeelbabbelZ

Woensdag 7 juli, 14 & 28 juli en 4, 11, 18 & 25 augustus | 10 - 12 uur

Heb je tijdens de zomervakantie zin in een babbel terwijl de kinderen spelen? Kom dan naar ‘SPEELbabbelZ’! Je kan ons (ROTZ) terugvinden op de bankjes aan de speeltuin. We luisteren graag naar jullie kleine en grote vragen en verhalen, en voorzien regelmatig een extra activiteit voor de kinderen (muziek maken, voorlezen, wobbelturnen, waterspelletjes ….).

Op 25 augustus sluiten we de SpeelbabbelZ af op ‘t Leenhof. 

Natuurlijk kan je dan ook een kijkje nemen op de boerderij. 

Locatie: bankjes sportterrein Ter Elst / 't Leenhof

Niet reserveren - GRATIS

 • 7 juli: Bie-ba-ba-be-lutta – taalplezier voor kleuters
  Reizend speeltheater Kip van Troje komt langs. Samen spelen we met taal. We rappen, zingen, jodelen, fluisteren, stotteren, broebelen en nog meer van dag. Het wordt een echte klankenkermis: bie-ba-ba-be-lutta.
 • 4 augustus: Wobbelturnen met Studio Pluim (2 – 6 jaar)
  We gaan wobbelturnen met Studio Pluim! Wobbelturnen is een speelse combinatie van bewegingsoefeningen, evenwichtsoefeningen,  samenwerkingsspelletjes en sensorische integratie op en rond een Wobbelboard. Tijdens een les Wobbelturnen DUO, beweeg jij samen actief mee met je wobbelende kind op jouw eigen Wobbel XL. Een verbindend en sportief momentje voor jou en je kind!
  De sessie is geschikt voor zowel papa's, mama's als grootouders. Niet geschikt voor zwangere dames van meer dan 24weken. De kinderen zijn minstens 4j oud en max 8 jaar oud.
 • 11 augustus: Ukulele met Juffrouw E.
  Heb je zin om met je kleuter te zingen en te musiceren, maar weet je niet goed hoe eraan te beginnen? Goed nieuws, want Juffrouw E komt langs en brengt haar ukulele’s mee zodat jullie dit wonderleuke instrument kunnen leren kennen. Je zal merken dat je heel snel een leuk resultaat bekomt: op een uurtje tijd leren we enkele liedjes zingen en begeleiden. Je hoeft ook geen noten te kunnen lezen om samen te musiceren. Het enige wat je voor deze workshop nodig hebt, is veel goesting om met je kleuter muzikaal aan de slag te gaan.
 • 25 augustus:  bezoek aan geitenboerderij ‘t Leenhof
  We sluiten de zomervakantie af op geitenboerderij ’t Leenhof! Kinderen kunnen kennismaken met verschillende dieren, en leren waar melk, ijsjes en yoghurt vandaan komen. We spreken af om 10 uur aan de boerderij (Wezepoelstraat 162).
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP