Gemeente Gemeente Zele

Gratis raad om slim te renoveren

Gepubliceerd op  di 13 feb 2024
Gemeente Zele organiseert met enkele partners een informatiemarkt om eigenaars te ondersteunen bij elke stap van het renovatieproces. Ook de provincie voorziet renovatie-advies op maat.


Infomarkt 'Slim Renoveren'

Op 24 april organiseert onze gemeente en een indrukwekkende alliantie van partners, waaronder energiehuis BEA, de provincie, DDS-streekregisseurs, Energent en Verko, de informatiemarkt ‘Slim Renoveren'. Dit initiatief is bedoeld om eigenaars te informeren, begeleiden en ondersteunen tijdens hun renovatie. Van verbouwpremies tot groepsaankopen, van renovatieadvies op maat tot asbestbeheer en van vergunningen tot het woon- en energieloket: de infomarkt heeft als doel eigenaars te ondersteunen bij elke stap van het renovatieproces.

Praktisch


Renovatie-expert via de provincie

Ook via de provincie kan je gratis renovatieadvies op maat aanvragen. Ga naar oost-vlaanderen.be/renovatieadvies en doe je aanvraag. Er volgt een telefonisch of online gesprek met een renovatie-expert en indien nodig wordt een afspraak aan huis gepland. Vervolgens ontvang je een stappenplan op maat.


Meer info

wonen@zele.be | 052 45 98 36

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP