Gemeente Gemeente Zele

Overzichtsboekje (sport)activiteiten kinderen

Gepubliceerd op  ma 23 jan 2023
Deze week lanceert Gemeente Zele voor de vierde keer een handige brochure waarin alle gemeentelijke activiteiten staan, zowel voor jongeren als voor kinderen.

Sinds vorig jaar verschijnen de handige boekjes drie keer per schooljaar. In september staat het aanbod van het najaar in de kijker, in januari verschijnt het aanbod voor het voorjaar en in mei komt het zomeraanbod. Door de brochures bundelen we heel wat activiteiten die Team Vrije Tijd en Beleving, Team Bibliotheek en Team Samenlevingsopbouw organiseren. 

Aanbod

Dit voorjaar kan je onder andere Festival Juliette ontdekken. Dat evenement vindt plaats in de krokusvakantie. Er worden op het 'festival' muzikale en creatieve workshops, maar ook voorstellingen georganiseerd voor verschillende leeftijden. Dat in De Wiek, bij ROTZ, en in de bibliotheek. In het boekje vind je ook alle informatie over de lentekermis, de kampen in de krokus- en paasvakantie of eenmalige activiteiten zoals een skate-uitstap naar de Blaarmeersen in Gent of 'Take a Risk' in Puyenbroeck. Daarnaast hebben we voor het eerst 'knuffelturnen' voor peuters in het aanbod en zijn er het kleuterknutselen en de voorleesnamiddagen voor de jongste Zelenaars. Ook de 'Roefeldag' is weer helemaal terug dit voorjaar. Kortom, er is een gevarieerd aanbod met voor elk wat wils. 

Waar vind ik een boekje?

De brochures worden verdeeld via de Zeelse scholen, maar je kan er ook eentje komen halen in De Klodde, De Wiek, de bibliotheek, het gemeentehuis, de Sociale Dienst of bij ROTZ. In het boekje vind je bij elke activiteit ook de start van de inschrijvingen of ticketverkoop.

UiTPAS

Vergeet ook niet dat je bij elke gemeentelijke vrijetijdsactiviteit punten kan sparen met je UiTPAS. Ook kan je korting krijgen als je een UiTPAS met kansentarief hebt. 

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van alle updates over het gemeentelijke vrijetijdsaanbod, volg ons dan via 'Uit in Zele' op Facebook en 'gemeentezele' op Instagram.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP