Gemeente Gemeente Zele

Op zoek naar huishoudhulp?

Gepubliceerd op  vr 08 feb 2019
Heb je hulp nodig bij het poetsen van je woning? Dan is een huishoudhulp misschien de ideale oplossing voor jou. Je betaalt per uur en kiest in samenspraak welke ruimtes je elke week of tweewekelijks wil laten poetsen. Bovendien zijn de dienstencheques gedeeltelijk aftrekbaar.

 

De betrouwbare en professionele huishoudhulpen staan paraat van maandag tot vrijdag tussen 8 en 17 uur. Dit kan zowel op wekelijkse als op tweewekelijkse basis. Het aanbod kan ook in blokken van 3, 4 of 5 uur worden opgedeeld. Indien mogelijk wordt er gezorgd voor een vaste huishoudhulp. Bij ziekte of verlof word je tijdig op de hoogte gebracht.

Per aangevat uur betaal je de huishoudhulp met een dienstencheque, te bestellen via www.dienstencheques-vlaanderen.be. Elektronische dienstencheques hebben alleen maar voordelen: ze kunnen niet verloren gaan of gestolen worden. Je kan alle betalingen nakijken en valideren. Een dienstencheque kost 9 euro, maar na het belastingvoordeel van 30 % betaal je nog slechts 6,30 euro per cheque.

Via 052 45 68 67 of thuiszorg@ocmwzele.be kan je een aanvraag voor huishoudhulp doen.

 

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP