Gemeente Gemeente Zele

Zele, 15 jaar vurig voor Roparun

Gepubliceerd op  vr 07 dec 2018
Op zondag 9 juni ontvangen we de verschillende teams van Roparun in onze gemeente. Het thema dit jaar luidt 'Zele, 15 jaar vurig voor Roparun'. We hopen op alweer een succesvolle editie met tal van versierde gevels en een massale opkomst. Verkleed je als coole brandweerman of grappige lucifer!

 

Wat is Roparun?

Ruim 8.000 lopers, fietsers, chauffeurs en verzorgers zijn in het Pinksterweekend in de weer om geld in te zamelen voor mensen met kanker. De stichting Roparun ontstond in 1992. Meer informatie over het evenement vind je op www.kloddelopers.be en  http://www.roparun.nl/.

 

Wanneer?

Dit jaar gaat Roparun door op zondag 9 juni. Rond 15 uur start op het Fontienhof en het marktplein de randanimatie en rond 20 uur passeren de eerste lopers en fietsers door de centrumstraten van Zele.

 

Waar?

Het parcours loopt dit jaar langs Rinkhout. Op het marktplein wordt door de gemeente een tent geplaatst om de vele feestvierders te ontvangen en aan het Fonteinhof wordt een tribune voorzien. Verder organiseren heel wat verenigingen en bewoners activiteiten op en rond het parcours.

 

Deelname

Wil je iets organiseren tijdens Roparun en zo bijdragen aan het goede doel? Vul dan onderstaand e-formulier in.

 

Meer info

Dienst Evenementen
evenementen@zele.be | 052 45 99 64

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP