Gemeente Gemeente Zele

Netwerkavond voor Zeelse ondernemers - 28 september

Gepubliceerd op  vr 18 aug 2017
Op donderdag 28 september organiseert Unizo Zele i.s.m. het gemeentebestuur van Zele editie 2 van de netwerkavond 'Zeelse ondernemers - Het leven is aan de durvers!'. Alle zelfstandige ondernemers en handelaars zijn om 19 uur welkom in garage Land Rover SZREK, Wijnveld 3 in Zele. Deelname is gratis!

Op donderdag 28 september zijn alle Zeelse ondernemers welkom op de tweede editie van de netwerkavond 'Zeelse ondernemers - Het leven is aan de durvers!'. Tijdens deze avond worden drie interessante workshops gegeven, waaruit je kan kiezen bij inschrijving. De netwerkavond gaat door in de garage Land Rover SZREK in het nieuwe bedrijventerrein Wijnveld.

Deelname is gratis voor alle Zeelse ondernemers en handelaars. Vooraf inschrijven is verplicht (tot en met 25 september 2017) met vermelding van je bedrijfsgegevens en keuze van de workshop via https://www.zele.be/netwerkavond.

PROGRAMMA

- Ontvangst met aperitief

- Keuze uit drie interactieve workshops (vooraf bij inschrijving):

 1. Overname bedrijf - met Hans Certyn van Finactor (www.finactor.be)

 2. Hoe coach ik mezelf? - met Els Peeters van edeps (www.edeps.be)

  Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt in plaats van te leven? Voelt het aan alsof je batterijen aan het leeglopen zijn? Lukt het moeilijker om de slaap te vatten omdat je dag nog door je hoofd spookt? Merk je dat je sneller geïrriteerd geraakt en minder geduld hebt? Dan is de workshop 'Coach jezelf door positieve stresshantering' misschien wel iets voor jou. Tijdens deze workshop leer je diverse methodes en technieken die je helpen om je balans te herstellen en om opnieuw meer uit jezelf te kunnen halen. Vanuit het volledig wetenschappelijk onderbouw kader toont spreker Els Peeters je aan hoe je zelf succes in de hand hebt en leert ze je methodes aan om dit onmiddellijk in de praktijk toe te passen.

  Els Peeters van edeps is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemingen op vlak van engagement. Ze is gecertificeerd Selfcoaching trainer en bezit een brede ervaring in het begeleiden van mensen in het effectiever en efficiënter omgaan met zichzelf.

 3. Stimuleren van engagement in jouw bedrijf - met Eric De Backer van edeps (www.edeps.be)

  Droom je er ook van dat al je medewerkers zich gedreven en vol passie op hun job storten? Dat ze initiatief nemen en als ambassadeur van je organisatie fungeren? In de workshop 'Stimuleren van engagement in jouw bedrijf' krijg je praktische haalbare ideeën zodat je medewerkers zich zouden engageren in je organisatie. De sessie gebeurt interactief. Op basis van de informatie van de spreker kan je onderling ervaringen uitwisselen waardoor je de tips effectief op de werkvloer kan toepassen.

  Eric De Backer van edeps is gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van ondernemingen op vlak van engagement. Zijn studies waren hoofdzakelijk economisch gericht met een diploma van Licentie in Handels- en Financiële wetenschappen, aangevuld met een MBA van de UCL. Door zijn persoonlijke ervaring met het motiveren en engageren van eigen mensen in een KMO-omgeving spreekt hij vanuit de praktijk en met het buikgevoel.

- Netwerkreceptie.

Meer info:

Dienst Lokale Economie
economie@zele.be | 052 45 70 55

Unizo Zele | unizozeleboost@gmail.com

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP