Gemeente Gemeente Zele

Maatregelen coronavirus: Private feesten en bijeenkomsten

Gepubliceerd op  za 31 okt 2020

Private bijeenkomsten zijn toegelaten, het gaat om bijeenkomsten waarbij de toegang wordt beperkt tot een bepaald publiek door middel van individuele uitnodigingen.
Private bijeenkomsten mogen binnen worden georganiseerd voor een maximum van 200 personen tot en met 30 september 2021 en van 500 personen vanaf 1 oktober 2021.

Private bijeenkomsten mogen buiten worden georganiseerd voor een maximum van 400 personen tot en met 30 september 2021 en van 750 personen vanaf 1 oktober 2021.

De bepalingen van toepassing op de horeca gelden niet voor dienstverlening aan huis en private bijeenkomsten (ook wanneer zij in een horeca-inrichting plaatsvinden), daarnaast is ook het dragen van het mondmasker niet verplicht voor de genodigden. De social distancing regels dienen niet gerespecteerd te worden, dansfeesten zijn in dit kader is toegelaten.

Deze maximale aantallen kunnen evenwel worden overschreden op voorwaarde dat toepassing wordt gemaakt van de regels die gelden voor de grotere evenementen waarbij geen toepassing wordt gemaakt van het Covid Safe Ticket.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP