Gemeente Gemeente Zele

Jouw droomhuis? De renovatieadviseur komt aan huis!

Gepubliceerd op  ma 27 aug 2018
Wil je je woning renoveren en niet zomaar verfraaiingswerken uitvoeren, maar verbouwingen die je achteraf ook iets opleveren zoals minder energieverbruik, meer comfort, meer harmonie met je leefomgeving? Vraag dan raad het renovatieadvies van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen.

 

Duurzaam & comfortabel: ja graag

Ben je op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort. Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af bij je thuis of op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is.

Gratis in je gemeente

Anderhalf uur renovatieadvies is nu volledig gratis. De gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Wat moet je doen?

  • Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.
  • Kies je voor nieuwbouw? Dan geven we je graag advies op ons kantoor. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies.
  • Ook voor korte vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt. Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of bel op het nummer 09 267 78 07.
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP