Gemeente Gemeente Zele

Jobplatform: jobs in Zele

Lokale tewerkstelling is belangrijk. Daarom lanceert het lokaal bestuur een online jobplatform.

In samenwerking met Voka Oost-Vlaanderen lanceert het lokaal bestuur het jobplatform ‘Jobs in Zele’. Via https://jobsin.vlaanderen/zele kan u een overzicht van verschillende vacatures in eigen gemeente terugvinden. Dat is een extra hulpmiddel voor elk bedrijf om vacatures bekend te maken en in te vullen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid om de naambekendheid van het bedrijf te vergroten. Dit jobplatform wordt gratis door het lokaal bestuur ter beschikking gesteld. Daarom doen we een oproep naar ge├»nteresseerde ondernemers. Zij kunnen via dit kanaal hun vacatures promoten en hopelijk invullen. Daarnaast krijgen zij van Voka, die het platform beheert, ook updates en statistieken.


Interesse?
Stuur dan een mailtje naar info@jobsin.vlaanderen met vermelding van de bedrijfsnaam en het mailadres van de persoon die de bedrijfsgegevens zal aanvullen en up-to-date houden. U ontvangt dan op het opgegeven mailadres een e-mail met de aanmeldgegevens. Meer informatie en hulp bij het aanmelden is steeds te verkrijgen via de dienst ondernemingen.

Zelenaars die op zoek zijn naar een job in eigen gemeente vinden via het online jobplatform een overzicht van alle vacatures: https://jobsin.vlaanderen/zele

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP