Gemeente Gemeente Zele

Je kind inschrijven voor het nieuwe schooljaar

Gepubliceerd op  vr 20 dec 2019
Is je kindje geboren in 2018 en gaat het binnenkort naar de kleuterklas? Of wil je je kind in september 2020 laten veranderen van school? Lees dan hier hoe dat in zijn werk gaat. Alle scholen in Zele volgen dezelfde inschrijvingsregels.

Je kind is geboren in 2018 en heeft al een grote broer of zus in de school van je keuze

Schrijf je kind in op school vanaf maandag 20 januari t.e.m. vrijdag 7 februari. Je kind is dan zeker van zijn plaats in de school van broer of zus. Dit geldt ook voor kinderen van personeel van de school.

Alle andere kinderen

Zij moeten aanmelden met de computer. Dat kan van maandag 2 maart om 10 uur t.e.m. dinsdag 31 maart om 12 uur. Dit geldt ook voor kinderen die geboren zijn in november of december 2018 en pas op 1 september naar school gaan. Alle informatie komt op de website www.naarschoolinzele.be.

Hoe aanmelden?

Stap 1: kies een top 2 van scholen voor je kind
Stap 2: zet je eerste keuze op de eerste plaats en de tweede op de tweede plaats
Stap 3: meld je kind aan via www.naarschoolinzele.be

 
Wat na aanmelden?

Aanmelden betekent nog niet dat je kind is ingeschreven. Heb je je zoon/dochter aangemeld via de website? Dan ontvang je ten laatste op 30 april een brief om je kind in te schrijven van 4 mei t.e.m. 26 mei. Vanaf 27 mei is je voorrang niet meer geldig.

Niet aangemeld?

Je kan nog inschrijven vanaf 29 mei, maar misschien niet meer in de school van je eerste keuze.

Contact

Imke Kint | 052 45 98 16 | imke.kint@zele.be
Liesbeth Croene | 0473 93 89 25 | liesbeth.croene@ond.vlaanderen.be

INFOMOMENT SECUNDAIR ONDERWIJS

Start je zoon of dochter volgend schooljaar in het secundair onderwijs? Kom dan zeker naar deze infoavond op donderdag 20 februari om 19.30 uur in De Wiek, Dendermondebaan 8.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP