Gemeente Gemeente Zele

Inschrijvingen secundair onderwijs 2019-2020

Gepubliceerd op  za 01 dec 2018
Ruilt je zoon of dochter de lagere schoolbanken in en kies je voor secundair onderwijs in Zele? Ontdek dan hier alles over het aanmelden en de procedures!

 

Aanmelden is niet hetzelfde als inschrijven

Wanneer je je kind hebt aangemeld, is het nog niet ingeschreven. De aanmelding vergroot enkel je kans op een plaats in jouw voorkeurschool. Aanmelden gebeurt digitaal, inschrijven doe je nog steeds in de school.

 

Alle kinderen die naar het secundair gaan, moeten aangemeld worden

Ook al heeft jouw kind een broer of zus die al in het secundair zit, moet je jouw kind nog steeds aanmelden. Je kind krijgt wel voorrang net zoals de kinderen van het personeel van de school. Als je nog niet zeker bent of je kind volgend schooljaar naar 1A of 1B zal gaan, meld je jouw kind aan voor beide niveaus.

 

Aanmeldings- en inschrijvingsdata

Alle leerlingen kunnen online aangemeld worden vanaf maandag 1 april tot vrijdag 26 april via de website www.naarschoolinzele.be. Tegen uiterlijk 27 mei krijgen alle leerlingen die aangemeld zijn een toewijzingsbericht vanuit het LOP. Met dit bericht kan je vanaf 29 mei inschrijven in OLVI-Pius X. Voor de overige leerjaren van het secundair onderwijs starten de inschrijvingen op dinsdag 23 april 2019.

  

Vragen over inschrijvingsrecht in het secundair?

Contacteer dan LOP-deskundige Cindy Vergult via:
cindy.vergult@ond.vlaanderen.be | 0492 18 42 68

 

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP