Gemeente Gemeente Zele

HOPLR: op naar de 50 %

Gepubliceerd op  ma 22 feb 2021
Een derde van onze Zeelse gezinnen, zijn al aangesloten op het Hoplr-netwerk, het digitale platform bij uitstek om met jouw buren in contact te komen, te weten wat er leeft in jouw wijk en bovendien uit de eerste hand officieel gemeentelijk nieuws te vernemen. Eén derde is mooi, maar dat kan beter!


Durmen spant momenteel de kroon met 47 procent aangesloten gezinnen. Héél straf! De BVA-wijk, Schrijverswijk en Bloemenwijk sluiten aan met 41 procent, gevolgd door Heikant (39,3 %). Moest nu heel Zele eens het percentage van Durmen halen, zou dat niet mooi zijn? En laten we dat dan
meteen afronden naar 50 procent: met de helft van de Zeelse gezinnen vanuit onze buurt samen constructief bouwen en werken aan een sociaal Zele. Met 50 procent van de Zeelse gezinnen samen op een platform om elkaar beter te leren kennen, het verloren gelopen huisdier van de buurman terug te vinden, te zoeken naar een goede loodgieter of babysitter, een ladder of boormachine te lenen, buurtfeesten te organiseren, inbraken of verkeersmeldingen te plaatsen.

Doel 2021: 50 procent van de Zeelse gezinnen op Hoplr! Voor minder doen we het niet.


Word ook lid

Download de app via de Play Store/App Store of surf naar www.hoplr.com. Geef je buurtcode in. Indien je die niet hebt, kan je gewoon doorgaan zonder code. Hoplr zal je lidmaatschap snel bevestigen. Schrijf je in voor je buurt door voornaam, familienaam, e-mailadres en dergelijke in te vullen.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP