Gemeente Gemeente Zele

Groepsaankoop zonnepanelen

Gepubliceerd op  ma 26 apr 2021
Je kan als inwoner van Oost-Vlaanderen opnieuw gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen. Neem deel, bespaar op je energiekosten en draag je steentje bij aan een beter leefmilieu.


De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de vijfde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Ook dit jaar krijg je de kans om via de Provincie Oost-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel.

Ook onze gemeente ondersteunt dit initiatief. Zele ondertekende op 26 oktober 2017 het Europese Burgemeestersconvenant en engageert zich hierbij om de CO2-uitstoot met minstens 20 procent te verminderen tegen 2020 (ten opzichte van 2011).

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Hoe werkt de groepsaankoop?

 • Inschrijven
  Je kunt je gratis en vrijblijvend inschrijven.
 • Persoonlijk voorstel op maat
  Je ontvangt een persoonlijk voorstel op basis van jouw inschrijfgegevens met een indicatie van jouw rendement.
 • Jij beslist!
  Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel.
 • Installatie
  Na een inspectie zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden.

Meer info

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zp, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP