Gemeente Gemeente Zele

Gezeleg dichtbij

GeZeleg dichtbij … een toertjen eten, ne keer chique doen, ons in’t nief steken, komiesen doen … noem maar op. Niets dat niet kan binnen onze groene gemeenteboorden. 

Maak kennis met onze Zeelse handelaars op https://www.gezelegdichtbij.be en ontdek de lekkerste adresjes, de nieuwste mode, de gezelligste stekjes.


Vanaf juni 2024 startte een nieuwe marketingcampagne op onder de naam 'GeZeleg dichtbij'. De campagne is er om de handelsrijkdom van Zele in combinatie met alle andere activiteiten die Zele rijk is te etaleren en de knappe wisselwerking tussen onze handelszaken aan te moedigen en te versterken. Op de website www.gezelegdichtbij.be vind je een overzicht terug van handelaars die deel uitmaken van de campagne.

Deelnemende handelaars

Alle handelaars of horeca-uitbaters met een fysiek handels- of horecapand op grondgebied Zele kunnen nog tot en met 16/06/2024 gratis intekenen op de campagne door zich te registreren via deze link.

De handelaar vult een interviewformulier in waarna zijn zaak wordt vermeld op de website en hij een promopakket ontvangt. Intussen neemt de fotograaf contact op om een afspraak te maken om enkele professionele foto’s te trekken. De handelaar ontvangt achteraf drie beelden die hij, mits vermelding van het campagnelogo, vrij mag gebruiken.

Winactie juni

Vanaf 1 juni tot en met 23 juni loopt er een winactie bij de deelnemende handelaars van de GeZeleg dichtbij campagne. Bij elke aankoop vanaf 10 euro mogen klanten hun gegevens achterlaten op hun kasticket en dit ticket deponeren in de GeZeleg dichtbij-box. Na afloop van de actie worden de boxen verzameld en worden er willekeurig een aantal winnaars getrokken. Deze maken kans op een Zeelse Geschenkbon of op één van de verschillende GeZeleg dichtbij-prijzen: totebag, shopper, fietstas, ... Doe jij ook mee? Het reglement kan je hieronder downloaden.

Partners

A Brand Collective
Studio Momentum

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP