Gemeente Gemeente Zele

GEZOCHT: jongeren met leuke hobby

Gepubliceerd op  wo 08 nov 2017
Wij zijn op zoek naar jongeren tussen 18 en 20 jaar die willen meewerken aan een unieke fotoreportage door portret te staan met een attribuut dat hun hobby typeert. Zegt het je wel wat? Of ken je zo iemand? Stel jezelf of hun dan snel kandidaat en reserveer zo een ticketje voor eeuwige Zeelse roem!

Wat houdt het project in?

Voor een fotoreportage zijn we op zoek naar Zeelse jongeren tussen 18 en 20 jaar die willen meewerken aan een unieke fotoreportage door portret te staan met een attribuut dat hun hobby typeert. Ben jij zo iemand? Wil je graag van een tikkeltje Zeelse roem proeven? Verdient je hobby wel wat extra aandacht? Of ken je iemand met een leuke hobby? Stel jezelf of die persoon dan kandidaat voor 9 december 2017! Uit alle inzendingen zal een selectie gemaakt worden van de meest originele inzendingen. De fototentoonstelling zal te zien zijn op het postgebouw vanaf eind februari 2018. Op de foto's zal je kunnen pronken met een attribuut die naar je hobby verwijst. Wie verkozen is, krijgt uiteraard nog meer info over de praktische zaken.

Hoe kan je je kandidaat stellen?

Je kandidatuur kan je indienen via onderstaand invulformulier voor 9 december 2017. Iedereen kan zich kandidaat stellen, je hoeft daarom niet bij een vereniging aangesloten te zijn.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP