Gemeente Gemeente Zele

Bestemming: Bib! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Bestemmingbib (Iedereenleest) ©Iedereenleest
Deze zomervakantie is de bib de reisbestemming voor alle kinderen en jongeren tot en met 18 jaar! Ga mee op reis in zes verhalen en win een mooie prijs. Want reizen in je hoofd brengt je op verschillende plaatsen. Je kan zes reistypes beleven: een expeditie, een bibbertrip, een tijdreis, een wereldreis, een beeldsafari en een reis naar wonderland. Ga jij de uitdaging aan? Haal vanaf 1 juli je ...
Deze zomervakantie is de bib de reisbestemming voor alle kinderen en jongeren tot en met 18 jaar! Ga mee op reis in zes verhalen en win een mooie prijs. Want reizen in je hoofd brengt je op verschillende plaatsen. Je kan zes reistypes beleven: een expeditie, een bibbertrip, een tijdreis, een wereldreis, een beeldsafari en een reis naar wonderland.

Ga jij de uitdaging aan? Haal vanaf 1 juli je reispas af in de bib. Na elk verhaal krijg je een stempel in je reispas. Is je reispas helemaal vol? Dan mag je deze inleveren in de bib en maak je kans op een mooie prijs. Organiserende partner Iedereen Leest (www.iedereenleest.be) voorziet namelijk een grote prijzenpot en maakt de winnaars na de zomer bekend.

Maak er dit jaar een mooie leeszomer van! "Bestemming: bib" loopt van 1 juli tot 31 augustus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  wo 8 juli 2020 tot ma 31 augustus 2020

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele

Organisatie

Iedereen Leest
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP