Gemeente Gemeente Zele

Zomerklassen voor 6 tot 12 jarigen Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Zomerschool (Leerschakel vzw) ©Leerschakel vzw
Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020 organiseren vzw's Leerschakel en De Schooltas gratis zomerklassen voor kinderen van 6 tot 12 jaar in Zele (Oost-Vlaanderen). Kinderen worden op maat begeleid op het gebied van taal en rekenen met de bedoeling dat de leerachterstand opgelopen tijdens de coronamaanden wordt ingehaald. Naast ondersteuning in de zwakke vakken zal de tweede helft ...
Van maandag 20 juli tot en met vrijdag 31 juli 2020 organiseren vzw's Leerschakel en De Schooltas gratis zomerklassen voor kinderen van 6 tot 12 jaar in Zele (Oost-Vlaanderen). Kinderen worden op maat begeleid op het gebied van taal en rekenen met de bedoeling dat de leerachterstand opgelopen tijdens de coronamaanden wordt ingehaald. Naast ondersteuning in de zwakke vakken zal de tweede helft van de dag besteed worden aan ontspanning (sport, spel en cultuur).
Ben jij leerkracht of vrijwilliger en wil jij meehelpen?
Ben jij ouder en ben jij op zoek naar ondersteuning voor je kinderen?
Ken jij kinderen die ondersteuning nodig hebben?
Dan mag jij contact opnemen met Özkan Yurdaer, per tel of e-mail:
+32 488 56 10 31
leerschakel@gmail.com
Doe snel want de plaatsen zijn beperkt.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  ma 20 juli 2020 tot vr 31 juli 2020

Prijs

Gratis

Waar

Leerschakel vzw
Eekstraat 1
9240 Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP