Gemeente Gemeente Zele

Schatten van Vlieg in de bibliotheek van Zele Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Vlieg (Vlieg) ©Vlieg
De bibliotheek van Zele neemt dit jaar voor het eerst deel aan "Schatten van Vlieg". Een primeur! Via opdrachtjes rond een thema zoeken de kinderen de schatkist met een kleine surprise. Het thema dit jaar is 'horen'. Corona gooit wat roet in het eten en omdat we alle afstandsregels en maatregelen willen volgen heeft de bibliotheek opdrachten voorzien waar er gebruik moet worden gemaakt van de ...
De bibliotheek van Zele neemt dit jaar voor het eerst deel aan "Schatten van Vlieg". Een primeur! Via opdrachtjes rond een thema zoeken de kinderen de schatkist met een kleine surprise. Het thema dit jaar is 'horen'. Corona gooit wat roet in het eten en omdat we alle afstandsregels en maatregelen willen volgen heeft de bibliotheek opdrachten voorzien waar er gebruik moet worden gemaakt van de eigen smartphone. Laat dat de fun van de zoektocht niet bederven. Kom de schat van Vlieg zoeken en ontdek of jij hoort wat ik hoor.

Gratis en zonder inschrijving. Vanaf 6 jaar. Nodig: een smartphone die QR-codes kan lezen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  •  wo 1 juli 2020 tot za 29 augustus 2020

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele

Organisatie

Vlieg
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP