Gemeente Gemeente Zele

HOOGTIJ – Feest in de Scheldevallei!

HOOGTIJ 21 juni 2020 (Lise Neirinckx) ©Lise Neirinckx
Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten? Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 21 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water! HOOGTIJ biedt een brede waaier van activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin! Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn ...
Varen in een oude zeilboot? Een zeemeermin ontmoeten? Door de prachtige natuur trekken met een gids? Feest mee op zondag 21 juni tijdens HOOGTIJ, een dag vol beleving op en langs het water!

HOOGTIJ biedt een brede waaier van activiteiten aan. Kom varen, wandelen, fietsen, ontspannen, cultuur opsnuiven, actie beleven of genieten met het hele gezin!

Veel activiteiten zijn gratis, de andere zijn speciaal voor de gelegenheid zacht geprijsd.

Het thema van deze editie is 'ECOSYSTEMEN'. Wist je dat de Scheldevallei een heel bijzonder en veelzijdig ecosysteem vormt waar unieke planten en dieren een thuis vinden?

Dit feest in meer dan 15 gemeenten is een gezamenlijke inspanning van Regionaal Landschap Schelde-Durme, Rivierpark Scheldevallei en tientallen gemeenten en verenigingen tussen Antwerpen en Gent!

~ ~ ?? JIJ FEEST TOCH MEE ???? ~ ~

www.hoogtijscheldevallei.be

/// Dit event is mogelijk dankzij de bijdrage van de Europese Gemeenschap in het kader van het project Life SPARC. ///

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 21 juni 2020
    van 0 tot 23.59 uur

Prijs

Gratis

Waar

Diverse locaties
Diverse straten
9240 Zele

Organisatie

Regionaal Landschap Schelde-Durme
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP