Gemeente Gemeente Zele

KUBB-TORNOOI voor KIDS Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

KUBB-TORNOOI (KUBB-FEDERATIE) ©KUBB-FEDERATIE
De 2de editie van het Vlaschaard Kubb-tornooi voor KIDS belooft een aangename editie te worden met een namiddag vol kubb-plezier, gevuld met spanning, kameraadschap, fair-play, ... 2 teams zullen als ultieme apotheose van dit tornooi in een ongetwijfeld zinderende finale uitmaken wie uiteindelijk voor de eeuwigheid zal toetreden in de roemrijke en illustere galerij der Vlaschaard Kubb-tornooi ...
De 2de editie van het Vlaschaard Kubb-tornooi voor KIDS belooft een aangename editie te worden met een namiddag vol kubb-plezier, gevuld met spanning, kameraadschap, fair-play, ...
2 teams zullen als ultieme apotheose van dit tornooi in een ongetwijfeld zinderende finale uitmaken wie uiteindelijk voor de eeuwigheid zal toetreden in de roemrijke en illustere galerij der Vlaschaard Kubb-tornooi voor KIDS winnaars!
Praktische informatie:
Een Kubb-team bestaat uit min. 3 en max. 6 spelers
Er wordt gespeeld op 2 terreinen
Maximaal 6 ploegen kunnen inschrijven
Inschrijvingsprijs: 5,00 Euro/team
Ouders, grootouders, vrienden, vriendinnen, supporters en sympathisanten zijn meer dan welkom.
Er is volop eten en drank te verkrijgen aan democratische prijzen en ook randanimatie is voorzien met 2 springkastelen en grime. Om 18:00 u. is er ook nog het optreden van Clown Fanny.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 29 augustus 2021
    van 13 tot 18 uur

Prijs

€ 5,00
Basistarief: 5,00 €

Waar

VLASCHAARD
VLASCHAARD z/n
9240 Zele

Organisatie

vzw VLASCHAARD
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP