Gemeente Gemeente Zele

Heemkundige avond

Logo HOK Zele (HOK Zele) ©HOK Zele
Op deze avond stellen we ons jubileum jaarboek nr. 50 voor: het gouden exemplaar! Het belooft op meerdere vlakken een bijzonder feestelijke en boeiende avond te worden. In plaats van door een gastspreker, wordt het 50ste jaarboek voorgesteld in een videofilm, waarin de auteurs en gastauteurs beknopt hun verschillende bijdragen toelichten. De avond wordt opgeluisterd door de Heikantse ...
Op deze avond stellen we ons jubileum jaarboek nr. 50 voor: het gouden exemplaar!
Het belooft op meerdere vlakken een bijzonder feestelijke en boeiende avond te worden. In plaats van door een gastspreker, wordt het 50ste jaarboek voorgesteld in een videofilm, waarin de auteurs en gastauteurs beknopt hun verschillende bijdragen toelichten. De avond wordt opgeluisterd door de Heikantse Dorpsmuzikanten die een gevarieerd, vlot en luchtig muzikaal programma brengen. Als afsluiter volgt een receptie aangeboden door het gemeentebestuur.

Tijdens de receptie kunnen onze leden in ons lokaal hun lidmaatschap hernieuwen (nieuwe leden zijn altijd welkom) en het nieuwste jaarboek meteen mee naar huis nemen, inclusief de supplementaire brochure 'Overzicht van de jaarboeken 1-50'.
Deze jaarlijkse heemkundige avond gaat door in de polyvalente zaal Jan Praet van het Henri Van Daelecentrum, Lokerenbaan 43, Zele.
Iedereen met een hart voor Zele en zijn geschiedenis is van harte welkom!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 20 maart 2020
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

Henri van Daelecentrum
Lokerenbaan 43
9240 Zele

Organisatie

HOK Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP