Gemeente Gemeente Zele

Geannuleerd: Samen zwanger

Samen zwanger (Shutterstock) ©Shutterstock
De komst van een baby is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Wil je goed voorbereid aan dit nieuwe avontuur beginnen? Kom dan samen met je partner naar onze inforeeks 'Samen zwanger'. MA 5 OKT Rond en gezond: de zwangerschap We bespreken het verloop van de zwangerschap en geven praktische info over kinderopvang, het geboorteplan en zo veel meer. MA 12 OKT Het is zover: de bevalling Een ...
De komst van een baby is een spannende en ingrijpende gebeurtenis. Wil je goed voorbereid aan dit nieuwe avontuur beginnen? Kom dan samen met je partner naar onze inforeeks 'Samen zwanger'.

MA 5 OKT Rond en gezond: de zwangerschap
We bespreken het verloop van de zwangerschap en geven praktische info over kinderopvang, het geboorteplan en zo veel meer.

MA 12 OKT Het is zover: de bevalling
Een ervaren vroedvrouw praat over de bevalling en het verblijf in het ziekenhuis. Wat gebeurt er zoals met je lichaam tijdens de bevalling? Kies je voor borst- of flesvoeding? Wat moet je zeker weten over de verzorging van je baby?
MA 19 OKT Goed om weten: na de geboorte
Wat doet Kind & Gezin? Welke vormen van kraamzorg bestaan er? Hoe organiseer je het kraambezoek? Hoe raak je fysiek en mentaal weer in balans?

In samenwerking met Kind & Gezin, Vita Nova en AZ Sint Blasius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • ma 5 oktober 2020
    van 19 tot 21 uur
  • ma 12 oktober 2020
    van 19 tot 21 uur
  • ma 19 oktober 2020
    van 19 tot 21 uur

Prijs

Gratis

Waar

Huis van het Kind - ROTZ Zele
Markt 45
9240 Zele

Tickets

Organisatie

Huis van het Kind - ROTZ Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP