Gemeente Gemeente Zele

Infosessie voor vrijwilligers Coderdojo

Coderdojo (CoderdojoBelgium) ©CoderdojoBelgium
In de bibliotheek van Zele kunnen jongeren tussen 7 en 17 jaar vanaf volgend jaar maandelijks terecht voor een workshop programmeren. De workshops worden georganiseerd door vrijwilligers van CoderDojo, een vzw die kinderen en jongeren wil wegwijs maken in de wereld van ééntjes en nulletjes. Hiervoor is de Zeelse afdeling op zoek naar extra vrijwilligers. Concreet zijn we op zoek naar twee ...
In de bibliotheek van Zele kunnen jongeren tussen 7 en 17 jaar vanaf volgend jaar maandelijks terecht voor een workshop programmeren. De workshops worden georganiseerd door vrijwilligers van CoderDojo, een vzw die kinderen en jongeren wil wegwijs maken in de wereld van ééntjes en nulletjes.

Hiervoor is de Zeelse afdeling op zoek naar extra vrijwilligers. Concreet zijn we op zoek naar twee soorten profielen. De 'coach' helpt de kinderen in hun digitale zoektocht en heeft idealiter (maar niet noodzakelijk) een passie voor ICT. De 'cook' helpt met de praktische, administratieve en logistieke organisatie van de club.

Spreekt dit idee je aan en wil je graag meehelpen om hier samen iets leuks van te maken, dan ben je welkom op zaterdag 30 november van 10:00 tot 11:30 in de bibliotheek van Zele, Lokerenbaan 41. Op dat moment geven we uitleg en een korte demonstratie over wat dit juist zal inhouden en wat er van de vrijwilligers verwacht wordt. Iedereen is welkom!

Enthousiastelingen kunnen zich aanmelden via de website van CoderDojo: https://www.coderdojobelgium.be/nl/vrijwilliger-worden of een mailtje sturen naar lotte.vandoorsselaere@outlook.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • za 30 november 2019
    van 10 tot 11.30 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele

Contact

Organisatie

CoderDojo Belgium vzw
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP