Gemeente Gemeente Zele

Verrassende verhalen uit de Vertelvalies

Voorleesweek (iedereenleest) ©iedereenleest
Er was eens… een theatergroep. En die theatergroep kon ongelooflijk goed vertellen. Ze waren zo goed, dat iedereen ademloos aan hun lippen hing. Tijdens de voorleesweek komen ze naar de bib, om zes prachtige verhalen te vertellen aan hun geboeide publiek. Hun verhalen worden afgewisseld met muziek. Hannes Beauprez bespeelt de klarinet, Helena ontlokt prachtige klanken aan de cello. Samen weet ...
Er was eens… een theatergroep. En die theatergroep kon ongelooflijk goed vertellen. Ze waren zo goed, dat iedereen ademloos aan hun lippen hing.

Tijdens de voorleesweek komen ze naar de bib, om zes prachtige verhalen te vertellen aan hun geboeide publiek. Hun verhalen worden afgewisseld met muziek. Hannes Beauprez bespeelt de klarinet, Helena ontlokt prachtige klanken aan de cello. Samen weet dit ensemble zijn publiek meerdere uurtjes te vermaken. Ze schenken de 8 euro die de toeschouwers betalen aan een Zeels goed doel, en houden achteraf nog een fantastische receptie.
*
Tijdens de voorleesweek brengt Theater Rhetorika 'Verrassende verhalen uit de Vertelvalies', samen met de Vertelvalies, Hannes en Helena.
Woensdag 20 november 2019 om 20u in de bib.
8 euro tvv een Zeels goed doel, inclusief receptie achteraf.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 20 november 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

€ 8,00
Basistarief: 8,00 €

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele

Contact

Organisatie

Openbare Bibliotheek Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP