Gemeente Gemeente Zele

Aperitiefconcert met Apollo Music Strijkkwartet

Apollo Music Strijkkwartet (Eric Baeten) ©Eric Baeten
De kern van Apollo Music Experience wordt gevormd door vier enthousiaste musici: Eric Baeten, Bart Lemmens, Bart Vanistendael en Hans Vandaele. Naast het professioneel musiceren in de beste symfonische orkesten en kamermuziekensembles van België, zoals deFilharmonie en het Orchestre de Chambre de Wallonie, hebben zij zich verenigd in het Apollo Music Strijkkwartet. Creativiteit en spelplezier ...
De kern van Apollo Music Experience wordt gevormd door vier enthousiaste musici: Eric Baeten, Bart Lemmens, Bart Vanistendael en Hans Vandaele.
Naast het professioneel musiceren in de beste symfonische orkesten en kamermuziekensembles van België, zoals deFilharmonie en het Orchestre de Chambre de Wallonie, hebben zij zich verenigd in het Apollo Music Strijkkwartet.
Creativiteit en spelplezier zijn hun drijfveren.
Het publiek een onvergetelijke muzikale belevenis aanbieden tijdens optredens, zowel in het klassiek repertoire als het populaire genre, is hoofdprioriteit.
Na het concert is er mogelijkheid om deel te nemen aan het Apollo-menu in restaurant Den Anker, info: zeelseconcertvereniging@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 8 december 2019
    van 11 tot 12.15 uur

Prijs

€ 12,00
Basistarief: 12,00 €

Waar

Restaurant Den Anker
Dijkstraat 54
9240 Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP