Gemeente Gemeente Zele

Infoavond voor leners met taal-of leesproblemen

flyer (gemeente zele) ©gemeente zele
De bibliotheek is er voor iedereen, ook voor wie moeite heeft om Nederlands te spreken of te lezen. Toch merken we dat net deze mensen niet altijd de weg vinden naar onze bib. Daarom organiseren we een infoavond, specifiek voor mensen met een lees-of taalprobleem, hulpverleners en/of buddy's, leerkrachten en iedereen die hier op één of andere manier mee geconfronteerd wordt. *In de eerste ...
De bibliotheek is er voor iedereen, ook voor wie moeite heeft om Nederlands te spreken of te lezen. Toch merken we dat net deze mensen niet altijd de weg vinden naar onze bib. Daarom organiseren we een infoavond, specifiek voor mensen met een lees-of taalprobleem, hulpverleners en/of buddy's, leerkrachten en iedereen die hier op één of andere manier mee geconfronteerd wordt.

*In de eerste plaats willen we het Taalpunt Nederlands in de kijker zetten. Anderstaligen vinden er ontspannende leesboeken, interessante leerboeken en de Wablieftkrant: allerlei materialen op maat van hun taalniveau.

*Daarnaast komt Saskia Boets vertellen over de vele mogelijkheden die de Luisterpuntbibliotheek biedt. Ze wijst ons de weg in de wereld van luisterboeken, Adiboeken, de anderslezen-app, … Dit is zowel interessant voor kinderen of volwassenen met leesproblemen, hun ouders, (zorg)leerkrachten en andere betrokkenen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • di 22 oktober 2019
    van 20 tot 22 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP