Gemeente Gemeente Zele

Ralph Breaks the Internet Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

2020_02_25_Ralph_Breaks_the_internet.jpg ©2020_02_25_Ralph_Breaks_the_internet.jpg
In "Ralph Breaks the Internet" laat Litwak's videospelletjes-arcadehal achter zich en waagt zich aan de onbekende, alsmaar groeiende en spannende wereld van internet. Videospel-slechterik Ralph en mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz moeten hun leven riskeren door naar het wereldwijde web te reizen, op zoek naar een wisselstuk om Vanellope's videogame Sugar Rush te redden... In "Ralph ...
In "Ralph Breaks the Internet" laat Litwak's videospelletjes-arcadehal achter zich en waagt zich aan de onbekende, alsmaar groeiende en spannende wereld van internet. Videospel-slechterik Ralph en mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz moeten hun leven riskeren door naar het wereldwijde web te reizen, op zoek naar een wisselstuk om Vanellope's videogame Sugar Rush te redden...

In "Ralph Breaks the Internet" laat Litwak's videospelletjes-arcadehal achter zich en waagt zich aan de onbekende, alsmaar groeiende en spannende wereld van internet.

Videospel-slechterik Ralph en mede-buitenbeentje Vanellope von Schweetz moeten hun leven riskeren door naar het wereldwijde web te reizen, op zoek naar een wisselstuk om Vanellope's videogame Sugar Rush te redden. Zonder goed te beseffen waar ze aan beginnen, vertrouwen Ralph en Vanellope op de burgers van het internet.

Wanneer

  • di 25 februari 2020
    14 uur

Prijs

€ 5,00
€ 5,00 - € 3,00 vriendenpas -26 jaarVlaams gesprokenLeeftijd: +6

Waar

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Organisatie

Gemeenschapscentrum De Wiek
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP