Gemeente Gemeente Zele

Hans en Grietje - de deurenkomedie Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

2020_04_08_Hans_en_Grietje.jpg ©2020_04_08_Hans_en_Grietje.jpg
Niets is wat het lijkt. Chaos alom. Alles loopt fout voor Hans en Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos.  Mmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Maar die deur hadden ze beter niet geopend! Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan de 2 kanten van de deurenrij. Aan de ene ...

Niets is wat het lijkt. Chaos alom. Alles loopt fout voor Hans en Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos. 

Mmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans en Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden.

Maar die deur hadden ze beter niet geopend! Het publiek wordt in 2 groepen verdeeld en neemt plaats aan de 2 kanten van de deurenrij. Aan de ene kant spelen Hans en Grietje, aan de andere kant hun ouders, enkele dieren en de heks ... tot ze wisselen van kant. Het verhaal wordt 2 keer gespeeld, maar de 2de keer is toch weer verrassend onverwacht anders!  Benieuwd naar de andere kant én de extra's?

Wanneer

  • wo 8 april 2020
    14 uur

Prijs

Gratis

Waar

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Organisatie

Gemeenschapscentrum De Wiek
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP