Gemeente Gemeente Zele

Lady Linn & Her Magnificent Bigband (15 years anniversary)

2019_10_25_Lady_linn__2_.jpg ©2019_10_25_Lady_linn__2_.jpg
Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan 15 jaar en om dit te vieren bracht Lady Linn eind 2018 een bigband plaat uit. Een bigband plaat maken was een logische keuze, Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het speciale gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren door hun ...

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan 15 jaar en om dit te vieren bracht Lady Linn eind 2018 een bigband plaat uit. Een bigband plaat maken was een logische keuze, Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het speciale gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren door hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert en zo ontstond Lady Linn & Her Magnificent Bigband! Ze schreef speciaal voor de bigband 12 nieuwe prachtige songs die recht uit het hart komen en werkte daarbij samen met arrangeurs die deel uitmaken van de bigband. De opnames van de plaat werden geleid door Jonathan Jeremiah waar Lien onlangs het duet 'Afraid To Lose You' mee uitbracht.

Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen 4 full albums op haar naam staan. Haar 5de en meteen ook verjaardagsalbum komt uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, 3 MIA's, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de de populaire tv show Liefde Voor Muziek aan haar palmares toevoegen. Live staat ze met haar Magnificent Seven garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.

Wanneer

  • za 9 mei 2020
    20 uur

Prijs

Gratis

Waar

GC De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Organisatie

Gemeenschapscentrum De Wiek
  • 2019_10_25_Lady_Linn.jpg ©2019_10_25_Lady_Linn.jpg
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP