Gemeente Gemeente Zele

Boekvoorstelling "Door jouw ogen"

door jouw ogen (Hans Fiers) ©Hans Fiers
Hans Fiers, een uitgezonden Zeelse zoon, werd in 1965 geboren en studeerde toegepaste taalkunde. Sinds 1998 woont hij in Semmerzake. In 2007 kreeg de schrijfkoorts hem te pakken bij het zien van een aangrijpende foto uit de Grote Oorlog: drie Duitse soldaten bevrijdde een vijandelijke soldaat uit een bomkrater. Dat beeld leidde uiteindelijk tot zijn eerste roman Door jouw ogen, die begin dit ...
Hans Fiers, een uitgezonden Zeelse zoon, werd in 1965 geboren en studeerde toegepaste taalkunde. Sinds 1998 woont hij in Semmerzake. In 2007 kreeg de schrijfkoorts hem te pakken bij het zien van een aangrijpende foto uit de Grote Oorlog: drie Duitse soldaten bevrijdde een vijandelijke soldaat uit een bomkrater. Dat beeld leidde uiteindelijk tot zijn eerste roman Door jouw ogen, die begin dit jaar verscheen bij uitgeverij Houtekiet. In zijn boek gaat Hans Fiers samen met het hoofdpersonage op zoek naar de zin van wraak en de impact van opgedrongen 'waarheden'.

Op 14 juni stelt Hans zijn boek voor in de bib. De toegang is gratis. Het gemeentebestuur biedt aan de aanwezigen een drankje aan. Als je graag ter plaatse een boek wil aankopen, vermeld je dat best op voorhand. Info en inschrijven:
• 052 45 90 03
• bibliotheek@zele.be
• hans.r.fiers@gmail.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • vr 14 juni 2019
    van 19.30 tot 23 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP