Gemeente Gemeente Zele

Jobstudentenbeurs Zele

affiche (acvovl) ©acvovl
De zomer staat voor de deur ! Maar zijn de tickets voor jouw festival weer wat duurder?Of ben je nog op zoek naar geld om al die reisjes in te plannen? Heb je op café te veel rondjes getrakteerd? Dan is de oplossing nabij! Enter, de studentenafdeling van het ACV, zoekt van maart tot mei de studerende jongeren op. En op 8 Mei komen we ook in Zele langs. Je kan op de beurs terecht voor een ...
De zomer staat voor de deur ! Maar zijn de tickets voor jouw festival weer wat duurder?Of ben je nog op zoek naar geld om al die reisjes in te plannen? Heb je op café te veel rondjes getrakteerd?

Dan is de oplossing nabij! Enter, de studentenafdeling van het ACV, zoekt van maart tot mei de studerende jongeren op. En op 8 Mei komen we ook in Zele langs.

Je kan op de beurs terecht voor een overzicht van heel wat vacatures van studentenwerk in jouw regio. Daarnaast krijg je ook alle informatie over hoeveel uren je mag werken, hoeveel je nu precies mag verdienen om het kindergeld te behouden, hoe het zit met de belastingen…

Wij geven je ook graag de nodige tips&tricks bij het opmaken van jouw CV. Als je er al één hebt willen wij deze ook voor jou nakijken.

Get Money Live the Life You Want, Not Just the Life You Can Afford

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • wo 15 mei 2019
    van 14 tot 16 uur

Prijs

Gratis

Waar

Jobwinkel Zele
Kloosterstraat 12
9240 Zele

Organisatie

ACV Oost-Vlaanderen
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP