Gemeente Gemeente Zele

Jobstudentenbeurs

Enter, de studentenafdeling van ACV Berlare wil jongeren aan een studentenjob helpen. Hiervoor gaan we langs op plaatsen waar jongeren verzamelen om hen op een laagdrempelige manier in contact te brengen met mogelijke werkgevers. Op verschillende plaatsen in de regio organiseren we een jobstudentenbeurs, waaronder de Jobwinkel in Zele. Op de beurs worden vacatures van studentenwerk getoond en ...
Enter, de studentenafdeling van ACV Berlare wil jongeren aan een studentenjob helpen. Hiervoor gaan we langs op plaatsen waar jongeren verzamelen om hen op een laagdrempelige manier in contact te brengen met mogelijke werkgevers. Op verschillende plaatsen in de regio organiseren we een jobstudentenbeurs, waaronder de Jobwinkel in Zele.
Op de beurs worden vacatures van studentenwerk getoond en er wordt ook informatie gegeven over het aantal uren dat er gewerkt mag worden en hoeveel uren je mag werken om het kindergeld niet te verliezen en hoeveel je mag verdienen om fiscaal ten laste te blijven. Ook kan je een voorbeeld van een curriculum vitae en een sollicitatiebrief ontvangen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

 • wo 15 mei 2019
  maandag
  gesloten
  dinsdag
  gesloten
  woensdag
  van 14 tot 16 uur
  donderdag
  gesloten
  vrijdag
  gesloten
  zaterdag
  gesloten
  zondag
  gesloten

Prijs

Gratis

Waar

Jobwinkel Zele
Kloosterstraat 12
9240 Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP