Gemeente Gemeente Zele

Lezing 'Perfection is a bitch'

anjacopejans (Anja Copejans) ©Anja Copejans
Anja Copejans had een druk leven. Het was al jaren vijf voor twaalf, maar ze had een manier gevonden om daarmee om te gaan. Dacht ze. Tot ze crashte. Een hevig gevoel van falen en zwakheid stak de kop op. Pas na lange tijd ontdekte ze dat het perfectionisme dat zich diep in haar had genesteld voor heel veel stress zorgde. Tijdens deze lezing vertelt ze hoe ze zich stap voor stap kon ...

Anja Copejans had een druk leven. Het was al jaren vijf voor twaalf, maar ze had een manier gevonden om daarmee om te gaan. Dacht ze. Tot ze crashte. Een hevig gevoel van falen en zwakheid stak de kop op. Pas na lange tijd ontdekte ze dat het perfectionisme dat zich diep in haar had genesteld voor heel veel stress zorgde.

Tijdens deze lezing vertelt ze hoe ze zich stap voor stap kon bevrijden uit het keurslijf van haar perfectionisme. Ze laat zien hoe iedereen de bitch die perfectionisme heet te lijf kan gaan. In de plaats komt er een leven dat ontspannen en evenwichtig is.

Meer weten? Kom luisteren op zondag 24 maart om 10 uur in de zaal van de bibliotheek in Zele, Lokerenbaan 43. De inkom is gratis. Op voorhand inschrijven wordt wel gevraagd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

  • zo 24 maart 2019
    van 10 tot 12 uur

Prijs

Gratis

Waar

Openbare Bibliotheek Zele
Lokerenbaan 41
9240 Zele

Organisatie

Openbare Bibliotheek Zele
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP