Gemeente Gemeente Zele

Victoria & Abdul Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal over een uitzonderlijke vriendschap. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het gouden jubileum van Koningin Victoria blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band ...

Victoria & Abdul vertelt het waargebeurde verhaal over een uitzonderlijke vriendschap. Wanneer Abdul Karim vanuit India afreist om mee te werken aan de vieringen rond het gouden jubileum van Koningin Victoria blijkt er een klik te zijn tussen hen beiden. Terwijl Koningin Victoria steeds meer moeite heeft met de strenge regels die haar positie als vorstin met zich meebrengt, wordt de band tussen de twee hechter. De mensen om hen heen proberen allen deze band te verbreken. Hun vriendschap wordt echter steeds sterker en de koningin gaat de wereld met andere ogen bekijken.

 

Wanneer

  • vr 21 december 2018
    20 uur

Prijs

€ 5,00
€ 5,00 - € 3,00 vriendenpas en -26 jaar

Waar

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Organisatie

Gemeenschapscentrum De Wiek
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP