Gemeente Gemeente Zele

Wat een geluk Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Nele Bauwens is terug met een nieuwe solovoorstelling 'Wat een geluk'. Met nostalgisch gemoed blikt ze terug op haar eerste liefde Ronnie De Sven. Met vuur vertelt ze over haar huidige levensgezel Pièrre. Over zijn  glutenallergie en over 't zat beddeke. Met lichte ergernis heeft ze het over de maandelijks verplichte spaghetti-avonden. En over haar meedogenloze vriendinnen. Die nu allen twee baby's op de armen dragen. En luidkeels meezingen met 'Oya Lélé' alsof het hun nieuwe levenslied is.

Nele stelt zich luidop vragen, speelt complexloos haar charmes uit en gunt je een blik in haar hart. Met als compagnon de route haar vertrouwde Wurlitzer piano. En een nieuwe reeks zelfgeschreven liedjes en verrassende
covers.
'Wat een geluk' is de tweede solovoorstelling van Nele Bauwens. Verwacht volbloed cabaret, heerlijk verteld, knap geacteerd en voortreffelijk gezongen.

Met de doordachte combinatie van liedjes en sketches hoort ze eerder thuis in de Nederlandse cabarettraditie. Maar dan met een onmiskenbaar Vlaamse voedingsbodem.”
- Het Nieuwsblad ****

De liedjes ontsporen, de romantiek blijkt bedrieglijk. Bauwens speelt met taal en muziek. Ze zingt, brult, huilt, fluistert en doet denken aan Kommil Foo.”
- De Standaard ****½

 Foto: Koen Broos

Wanneer

  • za 2 februari 2019
    20 uur

Prijs

€ 16,00
€ 16,00 - € 14,00 vriendenpas en -26 jaar

Waar

De Wiek
Dendermondebaan 8
9240 Zele

Organisatie

Gemeenschapscentrum De Wiek
Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP