Gemeente Gemeente Zele

Eindejaarsshoppen in eigen gemeente? Doen!

Gepubliceerd op  ma 25 okt 2021
Dit najaar zijn er verschillende mogelijkheden om onze lokale handelaars te steunen tijdens het jaarlijkse eindejaarsshoppen. Zo wordt er een zegelspaaractie op poten gezet, zijn er koopzondagen en is er ook de eindejaarsactie tijdens de dinsdagmarkt.

 

Zegels sparen

Van 15 november tot 31 december organiseert Gemeente Zele, in samenwerking met 9240.be en Unizo Zele de COK-zegelactie. Met deze actie grijpen ze terug naar de spaarzegels die je in de jaren ‘70 en ‘80 in onze gemeente kon sparen. In de Cesar Meeusstraat, Oudburgstraat en
Kouterstraat was dit de COK-zegel.

Door deze zegels terug te brengen krijgt je winkelplezier een retro karakter! Bij elke deelnemende handelaar krijg je per aankoopschijf van 10 euro een zegel, die je op je spaarkaart kleeft. Een volle spaarkaart geeft recht op een leuk boekje. Dit bevat info
over de winkelbeleving in Zele met en kortingsbonnen die je kan besteden bij je lokale handelaars. Check tegelijk ook de nostalgische accenten bij de Zeelse winkeliers! Deze actie komt tot stand met steun van provincie Oost-Vlaanderen.

Koopzondagen

Op zondagen 12, 19 en 26 december 2021 en op zondag 9 januari 2022 zetten verschillende lokale handelaars hun deuren voor je open. Breng een bezoekje aan onze plaatselijke handelaars en doe je inkopen, verwen jezelf of koop een lokaal geschenk!

 

Eindejaarsactie dinsdagmarkt

In december kan je tijdens de dinsdagmarkt alweer stempels verzamelen en kans maken op een mooie prijs.

 

Zeelse Geschenkbon

Niet meteen inspiratie voor een geschikt cadeau? Denk dan zeker ook aan de Zeelse geschenkbon die je bij één van de deelnemende handelaars kan inwisselen.

Waar te koop?

  • Op http://geschenkbon.zele.be
  • Via 4 verdeelpunten:
    • Gemeentehuis, Markt 50
    • Press Shop, Kouterstraat 98
    • Dagbladhandel Buerms, Heikant 269
    • Van Driessche – De Caluwe, Durmen 175


Verras je werknemers met een Zeelse Geschenkbon

Ben je nog op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor je personeelsleden? Schenk hen een Zeelse Geschenkbon! Als Zeelse ondernemer steun je er bovendien de Zeelse lokale economie mee, want je personeelsleden kunnen de geschenkbon gebruiken in meer dan 85 Zeelse handelszaken.

Hoe bestellen?

Via de link http://geschenkbon.zele.be/Coupon/order kan je tijdig je bestelling doorgeven. De betaling gebeurt nadien via overschrijving en het is mogelijk om een factuur te ontvangen. De bonnen worden geleverd in je zaak, inclusief gratis geschenkverpakking.

Fiscaal aftrekbaar

Wist je dat het schenken van een Zeelse Geschenkbon fiscaal aftrekbaar is voor werkgevers? Een Zeelse Geschenkbon van maximum 35 euro per werknemer is 100 % fiscaal aftrekbaar.

 

MEER INFO

economie@zele.be | 052 45 70 55

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP