Gemeente Gemeente Zele

Duurzaam bouwen

Bouwadvies - Duurzaam bouwen en verbouwen

Duurzaam en ecologisch bouwadvies wordt georganiseerd in samenwerking met de provincie Oost-Vlaanderen (Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen) en de MilieuAdviesWinkel.

Het bouwadvies is er voor alle Oost-Vlamingen die willen bouwen of grondig renoveren. Plannen, ideeën en de architect kunnen extra bijdragen aan het bouwadvies.

De experts van de MilieuAdviesWinkel komen langs op het werfadres en geven een uitgebreid advies op maat met concrete tips. De huisbezoeken kunnen enkel aangevraagd worden voor renovatie.

Het bouwadvies voor nieuwbouw vindt plaats in Gent in de kantoren van de MilieuAdviesWinkel.

Hoe maak je een afspraak?

Ga naar www.bouwwijs.be/bouwadvies-en-premies/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. De adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Via het infoloket van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen (http://www.bouwwijs.be/bouwadvies-en-premies/renovatieadvies) is er heel wat te vinden als je op zoek bent naar praktische informatie: vragen over isoleren, ventileren, voorkomen van koudebruggen, verwarmen, zonne-energie, waterbesparing, duurzame materialen, ...

Meer info

MilieuAdviesWinkel
K. Maria-Hendrikaplein 5/104
9000 Gent
09/242.87.59
www.milieuadvieswinkel.be

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP