Gemeente Gemeente Zele

Duurzaam en comfortabel? De renovatieadviseur komt gratis aan huis!

Gepubliceerd op  wo 18 dec 2019
Het geven van een advies op maat is een effectief instrument om bouwprojecten meer energiezuinig en milieuvriendelijker te maken. Beslissingen die genomen worden tijdens de (ver)bouwfase hebben een impact op lange termijn en zijn van groot belang voor het bereiken van de klimaatdoelstellingen.


Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen

Je wilt je woning renoveren. Niet zomaar verfraaiingswerken uitvoeren, maar verbouwingen die je achteraf ook iets opleveren zoals minder energieverbruik, meer comfort, meer harmonie met je leefomgeving. Een duurzame renovatie die je woning ook nog eens doet stijgen in waarde, want het financieel plaatje is minstens even belangrijk! Vraag raad aan via het renovatieadvies van het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen van de Provincie Oost-Vlaanderen. 

Duurzaam & comfortabel: ja graag

Op zoek naar onafhankelijk advies om je project waar te maken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen geeft renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent je energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort. Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stap voor stap je droomhuis. 

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is!

Gratis!

Anderhalf uur renovatieadvies is nu volledig gratis! De gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kosten op zich! 

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal je aanvraag in. Een adviseur neemt contact met je op voor een afspraak.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP