Gemeente Gemeente Zele

Gemeentelijk infomagazine De Zelenaar

Het gemeentelijke infomagazine, De Zelenaar, verschijnt tweemaandelijks en wordt huis-aan-huis bedeeld. Wat kan je in De Zelenaar vinden? Leuke interviews met inwoners, interessant nieuws, allerlei praktische weetjes en een uitgebreide activiteitenkalender.

Maar De Zelenaar focust ook op andere dingen. We publiceren kleurrijke foto's van onze bewoners en evenementen en zetten regelmatig een Zelenaar in de bloemetjes. Daarvoor rekenen we ook op jou. Ken jij iemand die zich inzet voor het goede doel? Heb je een leuke foto van jullie viergeslacht? Neem dan zeker contact op via dezelenaar@zele.be. Zo wordt De Zelenaar een magazine dat niet alleen gemaakt is vóór, maar ook dóór de Zelenaars.

Organiseert jouw vereniging binnenkort een leuk evenement? Laat het ons weten via www.uitinvlaanderen.be en jouw activiteit wordt automatisch opgenomen in de activiteitenkalender en op deze website!

Hieronder vind je de edities van het afgelopen jaar terug. Ben je op zoek naar een oudere editie? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP