Gemeente Gemeente Zele

Missie en visie

In overleg en vanuit een zeer breed draagvlak werd in De Bron gekozen voor 1 attractieve slagzin die de visie van CWZ De Bron moet weergeven. Een visie, zonder al te veel woorden, maar eentje die weergeeft waar we willen voor gaan, wat we belangrijk vinden en waarvoor we ons naar onze klanten toe engageren!

Die nieuwe visie is geworden:

“Het gewo(o)ne bijzonder maken”

We willen ons elke dag inzetten om de – op het eerste gezicht kleine en gewone dingen – bijzonder te maken voor jou. Die vriendelijke goeiemorgen, die aangepaste maaltijd, dat kaartje voor jouw verjaardag, dat troostend woord, dat helpende gebaar …deze en zovele andere kleine dingen maken voor jou een wereld van verschil. En zo maken we het gewone bijzonder of we maken het gewoon bijzonder.

Aan deze nieuwe visie koppelen we onze belangrijkste waarden:

 
Goesting

Werken met goesting is geloven en vertrouwen in mensen. Vanuit onderlinge verbondenheid, krijgen we goesting om goesting te geven.

Wonen en Leven met goesting is weten dat elke mens het verdient om graag gezien te worden, met zijn eigen mogelijkheden en unieke verlangens. 

We werken aan een memorabele belevenis voor iedereen.

 
Eer van je werk

We willen een correcte én volledige dienstverlening waarbij we gericht met je meedenken en ook zoeken naar de vraag achter je vraag. Met positieve, vriendelijke en open feedback laten we collega’s en stagiairs groeien in hun job en halen we het beste bij elkaar naar boven.

 
Out off the box

Gebruikmakend van de vindingrijkheid van ons volledige team gaat De Bron brainstormend op zoek naar het Eurekamoment.

 
Gastvrijheid

Als open huis ontvangen wij je hartelijk en warm. We doen ons uiterste best om je thuis te laten voelen.

 
Verantwoordelijkheid

Door elk zijn verantwoordelijkheid te nemen, komen we tot oplossingen en betere dienstverlening. We zien het als een uitdaging om de ons toevertrouwde taken zorgvuldig en vlot te laten verlopen.

In 2021 hebben we samen met de medewerkers én stakeholders deze visie en waarden verder geconcretiseerd in gedrag dat onze klanten van ons kunnen verwachten.

Ontwerp door Creative Brainwave Ontwikkeling door LCP